Jävla Cykel!

Skulle pumpa däcken. Ok tio minuter tänkte jag.. Eftersom de är bilventil på däcken gick jag ner till OK vid lidl, Men de hade såklart bytt ut sin luftmojäng. Fattade inte riktigt hur man gjorde men en snäll man förklarade o jag satte igång. Men ingen luft kom in... bara ut... Jag gick in för att fråga i kassan om de hade nån pryl att sätta på däcket eller munstycket så det skulle gå bättre, men hon i kassan var så otrevlig så jag gick därifrån. Provade igen och ännu mer luft sipprade ut. Hade därför mindre luft i däcken när jag gick än när jag kom dit. Det hade börjat regna mer och jag blev något irriterad!!

Jag kände att ja inte kunde gå hem utan luft i däcken så jag gick till den andra OK vid brandstation... Fick bokstavligen nästan släpa cykeln för det fanns ju ingen luft alls... Där hade de nån annan mojäng som jag var mer van vid, och jag började pumpa, men det kom inte in nån luft utan de sipprade på sidorna... Kände att jag började koka av ilska. Jag var blöt av regnet, det började bli mörkare o mörkare ute o ingen luft. Började slita och dra i ventilen och tillslut fick jag i luft i framdäcket.. Jahapp.. bakdäcket då? Nä. Ville inte. Jag slet och drog, puttade omkull cykeln och svor högt så alla andra hörde. Tillslut efter mycket om och men fick jag i luft i bakdäcket också.

Eftersom det var meningen att det skulle ta tio minuter, tog jag inte med mig sadeln till cykeln (den står i cykelrummet och jag vill att den ska vara mindre attraktiv att sno) Men det tog en och en halv timme innan jag var hemma (dyngsur) och det gick ju inte att cykla så långt eftersom sadeln var hemma..

Nu börjar ilskan lägga sig. Men jag kommer ALDRIG mer gå till OK vid lidl. De får gå på charmkurs och servicekurs innan...

Grillen nästa för jag är hungrig och vill inte laga mat!

Vår?

Fåglarna har kvittrat mycke idag.. Ny hund på dagis och gummistövlarna användes flitigt.. Sitter hemma o ska snart äta revbensspjäll... =)

Har betalat mina plastburkar, så snart kan jag äta lunch ur mina nya fräscha microlådor.. :P


Ikväll är det både CSI och hundcoachen, vet inte vad jag ska välja..

Bäbissparkar o mormor-söndag

Jag har träffat Fia idag och har klämt o kännt på magen. Det var en trevlig dag med lite fika o massa prat om allt mellan himmel o jord. 

Tog även ytterligare några foton idag på magen och ska samla ihop alla bilder jag har. Så kan man se utvecklingen.. =)

Åkte hem till mormor på eftermiddagen och åt en god söndagsmiddag. Tittade på Wipeout och Sanningens ögonblick (förstår inte varför) Sen kollade jag på dokumentären om hundaveln och jag vet inte vad jag ska säga om det...

Snart dags för sängen och imorn ska jag shoppa lite inför nästa vecka. Frukost till jobbet o kanske nån lunch? =) 

Högskoleprovet...

... var den största gissningsleken jag lekt =)

Det började med "NOG" typ logiskt tänkade... gick inte alls bra.. "ole-dole-doff" valde nåt som såg bra ut..
andra delen var "ELF" engelska läsförståelse. Det gick väl sådär. Svaren är väldigt lika så jag gissade ganska mycket där också. Efter det var det "ORD" svåra ord.. men jag tycker det provet var det lättaste. Sen kom det en dublett.. Vi fick göra ELF och ORD en gång till med nya texter och ord, vi fick inte veta vilken av de som skulle gälla..
Sen var det svenska läsförståelse o ja tycker att vissa var ganska lätta, men en del var rätt svåra! Svaren liknade varandra mycket och det blev till att gissa där också. Sen var det sista provet. DTK = diagram, tabeller, kartor. Fysjutton! om jag får 1 rätt där är jag nöjd! 

Nu efter klockan 17 skulle de rätta svaren läggas ut. Vi fick ju skriva upp hur vi svarat på en annan lapp som vi fick ta med oss hem.  Sitter o funderar på om jag ska rätta eller inte...

om cirka fyra veckor skulle mina svar och "betyg" komma hem på posten.. 

Äh det blir som de blir.... 



Jag rättade mitt prov.. kunde inte låta bli. Ville veta om jag var så kass som jag trodde för på mattedelarna skulle jag vara nöjd med ett ynka poäng. Men gisses.. jag var duktigare på att gissa än jag trodde.

"NOG"  4/22
"ELF" 9/20
"ORD" 21/40
"LÄS" 10/20
"DTK" 6/20

Tror jag ska vara ganska nöjd med mitt första högskoleprov, får vänta en månad nu på resultatet o se om det drar ner min lycka...

Jag vill inte ha helg, det får gärna vara söndag imorn...

Tänker inte skriva nåt mer än:

Högskoleprovet imorn....

Näsan i vädret!

Jag är riktigt stolt över mej själv! Idag har jag lyckats att laga pasta carbonara alldeles ensam och det var riktigt gott!

Dagen har varit bra.. fint väder och lysande sol. Kollar på vädret nu på tv och imorgon kommer det mer snö. Inte igen!
jaja.. nu är de dags att sova lite så ja inte är så trött på jobbet. Trodde på riktigt att det var fredag när jag kom hem idag.. Men insåg snabbt att jag hade fel =(

Kvalitetstid med mormor..

Japp.. Direkt när jag slutade igår tog jag bussen hem för att möta mormor. Vi tog nästa buss till SKHLM (stod så på en skylt på ett av taken i centrum) Skärholmen, deras "slogan" under förkortningen var "The Capital Of Shopping" 

Jag var ju på jakt efter gummistövlar, för att snart är geggan här o då är de inte så kul att gå med hundarna. Jag ville ha några med lite färg som inte ser ut som alla andra. Mormor o jag gick nog in i alla skoaffärer i hela skärholmen med jag hade för breda vader... =( Inga passade. Men det fanns en skoaffär som hade Tretornstövlar. Ett riktigt bra märke. Hittade ett par "babyrosa" stövlar som passade! Jag köpte dom. Även fast de var ganska dyra så kommer de hålla bra. De var också lite tunt fodrade så jag kanske inte behöver en jätteraggsocka i.

Men innan jag köpte stövlarna hade jag lyckats shoppa massa andra saker också.. Mindre bra kanske men ha-begäret var för stort.

Det blev en klänning från Gina Tricot. En ganska tajt, men jag ska väl lyckas att gå ner lite till så kanske den sitter bättre. Köpte också ett par blå leggings till klänningen så det åtmindstånne blir lite färg då klänningen var svart (som alla mina andra kläder). Köpte underkläder på Twilfit, för att deras trosor är helt underbara, känns inte att man har några på sig. Lovely!

Kom även hem med en ny handväska... dumma mig... men jag föll för den i affären och mormor var inte sen med att tycka att jag skulle köpa den. Och så blev det. Tjejen i affären sa åt mig när jag betalat att det var meningen att jag skulle använda den och inte göra som henne, lägga den i garderoben och glömma bort den.. Nä den är med mig här på jobbet nu och den kommer att användas.. Annars var den ju alldeles för dyr i mina ögon...

Mormor bjöd mig på middag i Skärholmen och det blev Pasta Carbonara med en äggula. Den var riktigt god. Tror jag ska försöka mig på att göra Carbonara nån gång =) Mormor köpte varsinn semla på Billströms och sedan tog vi bussen hem. Men jag stannade hos mormor. Vi snacka massa skit och tittade först på Roomservice tillsammans. Sedan gick jag in i hennes sovrum för att titta på Grey's Anatomy för att mormor tittar på nån dansk serie på en annan kanal. Sedan gick jag ut till mormor igen för att tillsammans titta på Fråga Olle. Sedan kan jag lova att jag var trött! Gäspade nästan hela eftermiddagen och när jag kom hem var jag ju dum o startade datorn. Mamma var inte hemma så jag fick vara lite själv, men vad gör det när man är trött. In i sängen och titta på tv tills ja slockna.

Sitter o väntar på hundarna. En har kommit.....

Att bada en hund...

1. Förbered det du behöver. Schampoo, handukar o.dyl.
2. Borsta hunden så den är tov-fri =)
3. Få hunden att stå still när du borstar.
4. Ta hunden till duschen
5. Få hunden att stanna kvar i duschen
6. Sätt på lagom varmt vatten
7. Försök att hålla hunden som försöker smita därifrån samtidigt som du försöker blöta ner pälsen
8. Schamponera hunden.
9. Försök att få tillbaka hunden till duschen
10. Skölj ur schampot noggrannt
11. Inse att det hade vart smartast att ta av sig byxorna innan du började
12. Låna en fön och blås hunden så torrt det går
13. Försök att hålla i hunden med den ena handen och föna med den andra.
14. Föna... föna... föna
15. Låna en furminator och furminata hunden tills det är massor med päls på golvet
16. Klart.. eller, låna ett par byxor så man inte fryser rumpan av sig när man åker hem.

Det var min baddag när Rossen blev ren. =) Jag var dyngsur och han blöt.  Det var nästan mer vatten utanför duschen än i för Ross ville inte vara med. Nu är han hemma och roar sig. Idag ska jag träffa mormor, vi ska till skärholmen för jag ska köpa gummistövlar :P



Igår var det riktigt kallt ute, blåste och snöade om vartannat.. Men idag ska det bli "växlande molnighet med mest sol, upp till några plusgrader" (jag har lyssnar på bandit rock när jag åkte till jobbet så det var så de sa..) Solen lyser och det känns ganska bra faktiskt.

Hundarna ramlar in här lite då å då men det är 11 hundar jag väntar på...



Lille Tok

Planer som spricker.

Ska gå hem till mormor snart men först ska Ross få sig en promenad. Funderade på att gå en runda som tar typ 40 minuter, men nu när jag titta ut genom fönstret så typ snöregnar det. Inte så kul att gå ut långt då... Jag vet att det inte är nåt att bortförklara! Men det är inte så kul....

Jaja... bara att klä på sig några regnkläder och gå ut i detta trista väder..



Jag vill ha mer sol!


(Nu har jag vart ute på en liten runda. Hundmöten, usch inte kul.. Måste få bli lite uppfriskad i mitt minne hur jag ska göra och betee mig för det är det största problemet nu. Inte så roligt.....)

Lite lovade bilder..

Nu har jag varit o köpt mig en usb-kabel så jag kan föra över bilder o andra saker från mobilen till datorn =P

vet inte hur jag får in filmen så de får bli ett senare dilemma..

Jag var först och köpte mig en cykelhjälm.. Jättefin! Svart med guldmönster...måste få vara lite flådig när man cyklar...  fixade också ett kortare koppel så ja inte behöver trassla in Ross långa in bland ekrarna.. Imorgon ska jag bada Ross och vi får väl se hur det går =S

Här kommer lite bilder på min tatuering


Konturerna är klara och dags att börja fylla i


Fyller i, man ser inte riktigt vad det är än



Färdig!

"Hålet"

Jag har lärt Ross ett nytt trick. Han ska stoppa in sin stora näsa in i ett av hålen i min byrå =P  Kommandot blev "hålet" kanske inte så himla bra, men vad gör det. Han har tillåmed fattat att han ska göra så utan dubbelkommandon. hihi duktiga hund! Jag har filmat, men kan inte få in i datorn för att jag inte har nån sladd... =( men det kommer, om jag vet hur man gör sen :P

Har åkt till jobbet tur och retur..  Städat två rum som de små kisshundarna skitar ner och sedan släppt ut chefens farm =) Grubbel blev jätteglad när han såg mig :P

Har tittat på Robinson och inser nu att på lördagkvällen så finns det inget att titta på.. inget alls...

Imorn ska jag ta mej en tripp till Kungens Kurva och fixa lite, sen ska jag, om det inte blir dåligt väder för då tappar jag lusten, gå på en långpromenad med Ross fram o tillbaka till Skärholmen.

Ont i lederna nu, så det blir nog sängen...  med nytvättade sängkläder och halvstädat rum, imorn har jag städat klart =)

Äntligen Fredag!

Idag har det blåst kalla vindar på oss.. Burr ge mig värmen tillbaka!

Har haft en dryg huvudvärk hela dagen och nu börjar den äntligen lägga sig lite... Tittar på "Så ska det låta" Riktigt kul Måns Zelmerlöw är med.. Han hoppade och spräckte golvet :P

Ross har vart duktig idag  för jag har vart på arbetsförmedlingen, han fick vara på dagis, har legat i soffan där o sovit lite =) Blir ingen promenad imorn med Mickis o Apollo så jag funderar på att gå till dagis imorn. Så kan jag ju ta bussen tillbaka.. Men bara om det är schysst väder!

Ska också åka o köpa mej en cykelhjälm. Jag ska prova att cykla med Ross (ska försöka att inte bryta några ben o så!) Men en hjälm är ett måste. Måste ju också pumpa mina däck.. Lär mig aldrg hur man gör, för att det är bilventiler på däcken......

Dags för att slappa lite i soffan o sen ta sista svängen med Ross....


Jag vill ha mera sooool!

Spa à la Linda

Japp.. Välkommen! :P

Ross har kommit till mitt egna lilla Spa =) Han har vart duktig på dagis och nu på kvällen innan jag gick å handlade var kopplet till 80% slakt! Duktiga Hund!

Nu har han avnjutit en god middag och han fick även dvärgpinschrarnas (som var här för nån helg sen som jag glömde ge dom) en ca 10 cm lång grisknorr... Mjukstart för grabben =) Ligger och sover i hallen och väntar säkert på att mamma ska komma hem så han kan kampa lite med henne o trossen.

Våra affärer i centrum är dåliga, för ingen har leverpastej på tub. Ross fick istället bacon-ost på tub, verkar fungera ganska bra ändå. Ska se om han kan vara tyst vid hundmöten om jag har med mig den.. Annars får jag fundera vidare. Ross trodde att man kunde svälja hela tuben och stoppade den glatt i munnen, men ack vad han bedrog sig. Fick bara slicka lite snällt på tuben...

Väntar på att jag kan stoppa fläskpannkakan i ugnen. Imorn vankas arbetsförmedling så jag har lite att göra tills dess =(

Solig dag!

Idag har den underbara solen lyst på oss när vi varit ute på promenader =P Underbart! Mer av det tack!

Ross ligger nu på hallgovet och sover, blev ganska mycket träning på vägen hem och han var duktig, Drog inte mycket för jag (tror) ja gjorde som jag har lärt mig på kursen och det ger resultat =P

Grey's Anatomy o sen kort kvällsrunda o sen sängen =)




Fina pojken

Tisdag, imorn är det lill-lördag =)

Som om det skulle betyda nåt ;)

Imorn kommer min "nya" famlijemedlem som förhoppningsvis kan sköta sig o då bo hos mig lite mer =P Ross kommer och ska bo med mig.. Det känns bra, jag vet vad jag har att se fram emot och det är mycket jobb.. Men vi ska lyckas. www.gunvald.se  =)=)

När jag började utlämningen idag började solen lysa.. =( Tycker att det kunde kommit lite tidigare. Sitter hemma nu och filosoferar, blir inte så mycket mer än såhär.

Nu får det gärna bli vår!


Snart hugger jag av mitt ben....

.... för att det kliar så otroooligt mycket! Vet inte var jag ska ta vägen.. Kan inte sova på nätterna...

Idag har jag vart på dagis och promenerat.. Fint väder idag, imorn blir det till att hitta en annan jacka, för man blir ju så varm, förhoppningsvis får vi fint väder hela tiden nu och ingen mer snö.

Ikväll blir det revben till middag... Underbart..

Köpte Ice Age (första filmen) idag på Konsum, ska bli kul att se den, har ju tittat på tvåan mycket nu. Kul att kanske byta film ibland....


Imorn är det tisdag...

Plastburksparty och mormor-söndag

Idag har jag vart på plastburksparty (Tupperware) Det var faktiskt kul! Demo-Kvinnan var riktigt skön o det var en trevlig o glad stämning =)

Jag gick dit med inställningen "ska-inte-köpa-nåt"............... Det gick ju inte så bra, köpte 3 micromatlådor (till priset av två) och 4 små (fick fyra till ett ok pris) burkar till dressingar o så, för när man behöver små burkar.. så finns det aldrig nån..

Var ju plastburksparty hos familjen Ross o han var ju självklart inte hemma, för då skulle ja inte få en lugn stund ;) o inte han heller. När partyt var slut stannade jag en stund o snacka lite skit o umgicks med kusin med familj.. Det var kul när Ross kom hem, för han kände lukten av mig redan utomhus, o han lukta, men "använde" inte ögonen, så han såg mig inte. När han väl gjorde det, blev han så glad att han skrek! =)

Jag o Ross fick gå ut på trappen för att hälsa, det blir ju så trångt inomhus =)

När klockan blev typ halv sju, gick jag hem till mormor, där vankades det god middag. Brorsan o hans tjej kom också. Det blev helstekt fläskfile med potatisklyftor, vitlöksbröd och guacamole. Mums!

Till efterrätt hade hon gjort nån "nostalgi-kaka" som hon kallade för "Radio-kaka" (om jag inte minns fel) en riktigt god chokladkaka med mariekex... =)

Tatueringen har börjat "flagna" o det kliar så jag knappt vet vad jag heter! (Får inte klia.....) Vaknade imorse av en konstig känsla i benet.. Men det var ju tatueringen som kliade. Var ju bara att smörja in.. å sen lägga sig i sängen o vila lite till..  Har ont i axeln så imorn blir det hundförarbältet på dagis... Skonsamt!

Ska lägga mig o titta på nån film kanske, blir väl "Den Gröna Milen" igen... Men det gör inte nåt. För den är ju så bra...

(En av de rätta låtarna vann på melodifestivalen, eftersom inte H.E.A.T gjorde det... Så är det bra att Malena gjorde det!!)



Finns ingen som blir så glad som Ross, när jag kommer förbi! =)

Ont i magen, hela dagen......

Japp, åter igen har magen pajjat.. Vet inte vad det är för fel... Fredagen den 13e kanske.....

Dagen har varit bra, med lite solljus och sköna promenader. "kebab-fredag" som jag blev bjuden på.. Tackar =)
Hörde nåt om ostbollar på jobbet, och suget satte in. Ringde hem o frågade om jag skulle köpa nåt gott med mig hem.. Det blev ostbågar, ostbollar och fanta (till mammas kille) de på konsum tittade ganska skumt på mig...

Nu sitter jag här med ont i magen och äter ostbollar med mamma och väntar på att dvärgpinschrarna ska komma.. Trevlig Helg =P

Symaskin..

Japp... Idag ska jag åka o köpa mej en symaskin. En Husqvarna Emerald 118

Sen ska jag åka direkt till dagis.. Måste fixa nån lunch först. Blir väl en tripp in till konsum kanske?

tick tack....


Tänk att tiden går så långsamt när man tvättar..... Dags för lite frukost och sen ska jag väl hämta tvätten..

Fick ett par jättefina benvärmare igår som "tack-för-kattvakt"  jättebra att ha nu så inte byxorna blir dyngsura av all snö... Det snöar fortfarande...

Jag ska lägga in en bild på min tatuering, men ja väntar till ja får bilderna från J som tatuerade.. Han har en bättre kamera än jag =)

Måndag

Kan ju säga att det har svidit på benet idag.. Men det är ok. nåt som går att leva med =)
Hundarna har inte hoppat på mitt ben för att jag har lyckats vrida det så de inte kan komma åt =)

Nu ska jag nog gå in på mitt rum så jag får vara lite ifred. Min dator ska jag nog ta hem........... Ny skiva har jag iallafall fått hem Shinedown- The sound of Madness    underbart.

Klar!

Nu är min tatuering klar! Jag visar en bild så fort jag kan få tag på en bra. Han som tatuerade den, fotade så jag ska få bilderna... =)


Jag är sketanöjd!

Sköna Söndag

Jag ska inte göra nånting idag! Jag ska bara ta det lugnt, lägga mig i badet och raka benen... (tatuering imorn)

Nu har jag precis tittat klart på "Den Gröna Milen" den är ju så bra så man kan se den om o om igen!  Ikväll är ja bjuden till mormor på middag, hon har gjort revbenspjäll.... Muuuuuuummmmmmss! Men innan jag går till mormor ska ja hoppa in o lägga mej i badet o njuta en stund, för ja är ganska trött.. Ser lite dåligt för ja har ju pajjat glasögonen o har inte orkat peta i linserna än. (Ska göra det sen)

Imorn jobbar ja mellan 7 o 12, sen ska ja som jag säkert nämnt tidigare, åka o köpa mej en symaskin.. På kvällen kommer brorsan o hämtar mig, om han inte glömt :P

Nä.. bäst att tappa upp lite badvatten nu =)


långpromenad

Kom precis hem efter en mysig långpromenad med Mickis Apollo o Ross. Vi gick samma runda som förra veckan  med Grubbel o Maja.. Vi tog med oss "matsäck" och jag hade köpt kanelbullar till oss =)

Riktigt mysigt!

Nästa helg ska ja passa Apollo, Solero o Russin (Amstaff o två dvärgpinschrar) över dagen bara för att Mickis o hennes familj ska ta en dagskryssning =) Blir kanske en långpromenad med dom också då?

Snart är det måndag o det pirrar i kroppen. Duscha o raka benen står på lista.. kan ju inte komma dit med håriga ben? spännande!

Var glad. Det är ju fredag!

Japp.. Snart är det äntligen helg. Veckan har gått ganska fort faktiskt så ja ska inte klaga.. Dum som jag är, har jag glömt även denna dag att sätta på mig stegräknaren, blir ju ganska många steg när man springer runt i skogen med hundarna och även när man jojjar fram o tillbaka i korridoren =)

Har lyssnat på radio i mobilen hela dagen idag. Det fungerar inte att göra det via datorn, för att jag saknar nån inställning o jag vet inte hur man gör..... Men mobilen har fungerat bra och batterierna är på "nästa full" otroligt efter så många timmar =)

Ikväll blire bio, "män som hatar kvinnor" läst boken, men jag kommer inte ihåg allt. Tycker den var bra (om man lyckades komma igenom de 150 första sidorna)

om en kvart går en av dagishundarna hem, sen ska jag bara fixa det sista med mina saker, byta kläder och koka lite vatten, så jag får i mig en kopp te under utlämningen. 

Måste diska också, men kanske kan göra de imorn när ja åker hit till katterna efter Mickis o min långpromenad. Hoppas på fint väder imorn!

 

På måndag smäller det!


Nu är det bestämt... Är nervös. Jag vet att det kommer göra ont! och jag vet att det är rätt. På måndag kl. 19 ska jag Tatuera mig. pratade med brorsan och han skulle till "sin" tatuerare, det ena ledde till det andra, en tid bokades in.

Brorsan avslutade samtalet med "Du bangar väl inte nu syrran?" Nä.. Tänker inte banga.... Är bara lite nervig..

Imorn är det fredag äntligen... Jobba och sen ska jag in till stan, för mamma och min fd. kollega ska gå på bio och se "Män som hatar kvinnor" Om vi lyckas boka biljetter...

Lördag ska jag ut med Ross, jag ska träffa Mickis och Apollo.... Ta samma långpromenad med matsäck som vi gjorde förra helgen... Ska bli riktigt mysigt..

Sen måndag...... iiiiih, jobbar mellan 7 o 12 sen ska jag köpa symaskin.. =) Sen hem och äta, för det ska man tydligen göra enligt brorsan =) Sen smäller det... Jag lovar att lägga in en bild.. (Kanske en före och efterbild?) :P

Klapp på axeln!

Jag tänkte bara skryta om att jag har varit duktig!

Jag och mamma var ute och sprang 1.5 km idag efter jobbet. Jag sprang hela tiden och fuskade inte!

Nu ska vi springa några dagar i veckan och öka var 5:e gång med 500 meter. Det kommer bli bra, upp med konditionen!

Det har gått bra på dagis idag... Snart är det fredag, inte sova för mig i helgen, för att jag tänkte låna Ross :P

ny vecka

tror ni att jag fick sova i tid igår?? Nä.. för en viss Maja vägrade göra ifrån sig på kvällspromenaden trots att jag var ute och gick i en och en halv timme. Grubbel var duktig han! Jag är imponerad av Grubbel.. En mycket trevlig och lugn kille som gärna får komma o hälsa på mig fler gånger!  Kommer sakna honom.... Men det är ju inte sista gången vi ses iallafall.. :P

Nu håller jag på med mina promenader och gårdsrastningar. Katterna har fått rena lådor och mat/vatten. Grubbel har fått frukost för ett tag sen o Maja har åkt hem.

Ikväll om klockan inte blir för mycket, ska jag åka o hämta Ross. Ska bli kul att se den gamle gossen igen.. Saknat honom så i veckan blir det miljöträning för honom också =)

Åter till arbetet :P

Solen skiner och jag sitter i soffan...

... framför både tv och dator. Gårdagen var underbar, med fint väder och en mysig långpromenad med hundarna Maja, Grubbel och Apollo.

Vi började med att ta tunnelbanan till Vreten, där vi möte upp Mickis med Apollo. Tror att det var Grubbels första gång på tuben och trots att det var mycket folk, skötte både han och Maja det bra! När vi kom fram så började vi gå med ryggsäckarna på ryggen. Det var en riktigt skön promenad med mycket miljöträning, för det första, åka tunnelbana när alla andra människor också gör det. Möta nya människor och undar, åka hiss (i vretens tunnelbana, vägrar åka rulltrappa med hundarna, Maja kan man bära, men 47 kilo Grubbel... nä... ) =P

Vi gick förbi Huvudsta ridkskola. Några hästar var ute i hagen och Grubbel tittade lite konstigt på de nyfikna hästarna och självklart blev han tvungen att skälla lite. På vägen tillbaka sa han inget, bara tittade lite på hästarna. Han tycke säkert att de var lite konstiga.

Det var många människor som fråga om de fick klappa. Jag var mest förvånad att de var Grubbel de ville klappa, Maja glömdes bort lite. Själv kändes det bra när folk log mot en och inte tittade surt som de brukar göra när jag har Ross (Schäfern)

Idag har vi vart ute på en liten morgonpromenad med kusin och sedan gick jag hem. Väl hemma fjäskade Grubbel för mamma och hon smälter ju lite med tiden =P Grubbel hoppade up i min soffa där mamma och jag satt. Han tryckte sin stora kropp bakom oss och började böka runt så mamma nästan trillade ur soffan =)

Sedan har vi åkt buss fram och tillbaka till dagis för att ta hand om katterna. De mår bra alla tre och hälsar glatt på mig när jag kommer =) Så niu efter den här bussturen fram och tillbaka har gjort att både Maja och Grubbel ligger utslagna på golvet.

Jag iallafall mycket trött i kroppen  och musklerna värker lite, tänker inte göra nåt alls ikväll, bara sitta och slappa. En liten sväng blir det ikväll för hundarna måste ju få gå ut. Ska nog prova en annan sväng ikväll. Mest för att undvika om den där elaka hunden är ute igen. Men tänkte inte heller gå så sent, efter Bones kl. 20 eftersom jag ska upp klockan 5, bussen går 6.13 och jag ska öppna klockan 7



RSS 2.0