Stjärna i himlen

Jag kommer få en stjärna i himlen! Idag när jag hämtat Ross och gått halva vägen, möter jag en kvinna som gråter och är allmänt knäckt. Hon frågar om hon får låna min mobil så hon kunde ringa sin man, för två ungdomar hade snott hennes väska precis. Självklart lånade jag ut den och som tur var svarade han. Jag frågade om det var nåt jag kunde göra som att ringa polis eller följa henne hem. Tydligen var hennes man polis och var påväg för att hämta upp henne. Jag och Ross gick vidare hemåt, men jag blev själv lite nojjig så jag ringde Nina så jag kunde prata med någon, men precis när hon svarade fick jag ett hundmöte av en karl med en blandras mellan Rottweiler och Schäfer, gullig hund. Han och Ross fick hälsa vilket gick bra, Ross kastade sig mot honom efter en stund så den andra ägaren fick tag på Ross halsband så han inte skulle göra nåt mot hans hund. Sen fick de hälsa igen och allt var lungt, Den andra hunden gjorde massor med lekinviter och det såg mycket kul ut.

Fortsatte sedan hemåt, försökte rina Nina igen men utan lycka. hon ringde upp sedan när jag kommit hem, ingen skada skedd. Jag stötte på kvinnan igen när jag nästan var hemma. Hon satt i en bil med sin man, hon vinkade lite till mig och jag vinkade tillbaka. Som en god medmänniska tänker jag hålla ett extra öga på om jag ser någon väska eller nåt annat som kanske ligger och skräpar.

Usch vilka hemska människor det finns i världen och speciellt undrar jag var ungdomarna är påväg någonstans. Skamligt!...


Snart ska jag ta sista rundan med Ross, blir en tidig morgon imorn för då ska han få träffa Kenzo och busa massor så han är trött till kursen =) Jag får träffa mina systrar och extramamma =)

Skänker en tanke till den stackars kvinnan........


  Ross saknar sin kompis Kenzo   

Jag och mina systrar =)

Idag har jag firat mina systrar som har och ska fylla år. =D Mickan har fyllt år, hon fick fina ljuslyktor/ljusstakar med plats för tjocka ljus,  (roligt att du tyckte om de)

Fia fyller år på lördag och hon fick en bok om hur man tränar in freestylemoment för hundar och även (observera, kräkfritt) badskum och en badkarskudde =) 

Nu sitter jag hemma och ska ta mig en kopp te och titta på grey's anatomy, för jag tror det var idag som det gick på tv =) 


Imorgon vankas långlunch med Nina.. =) 


Visst är vi lika jag och mina systrar??  =D LOVE YOU! PUSS

 



































FIA?


MICKAN?


JAG?

Trist dag på jobbet och trist träning.

Idag har nog varit den ultimata tråkiga dagen. På jobbet var det mycket lite att göra idag, så har inte gjort så mycket alls.

Idag har jag även läst ut min bok, "Breaking Dawn" av Stephenie Meyer. Helt underbar bok, inombords känner jag mig, ledsen, kärleksfull, ensam, tom, lycklig, glad.  =) =(

Efter jobbet var jag och tränade, men det var inte samma instruktör som hade passet, egentligen skulle det vart aerobic/afro, men det hade ändrats till Dans/Aerobic och det var sååååååååå tråkigt!


Imorgon blir en bättre dag! För jag ska gå på kalas igen =) Jag ska hem till Fia igen och inte äta scones =)


På torsdag ska jag träffa Nina, vi ska ta en lunch på stan =) Sedan blir det träning på kvällen. Dubbla pass, bodyattack och core =)


Nu är det snart House på tv =)

Utdöda är vi allihopa allihopa.....

Idag har jag äntligen fått en tid i tvättstugan, total avsaknad av rena kläder. Inte kul... Samtidigt som jag tvättar hade jag ju tänkt att städa rummet, eftersom jag tänkt hämta hem Ross i helgen, så jag slipper ha hundhår där de inte ska vara.... =) Men istället, hamnade jag framför datorn och tvn samtidigt. Jag har lånat, the phantom of the opera dvdn av min moster så den halvtittar jag på, jag lyssnar på musiken, helt underbar musik!! Sedan har jag köpt nya dvd:n (Jag som inte ens har en dvdspelare =) ) jag har köpt "på smällen" "the gladiator" och "Ice age 2" (Därav min rubrik, ett citat ur filmen =))


Igår var jag hemma hos Fia, Träffade min kära från Norrköping.. Vi firade Fia som fyller år på lördag. Vi åt tårta och umgicks. Jag ska dit igen på onsdag, runt tretiden (och inte äta scones ;)) Längtar redan.

Imorgon ska jag träna igen. Känns som jag behöver det nu... Lite abstinens faktiskt. =) Jag har ytterligare några delmål med min viktnedgång.

1, se hur mycket jag lyckas gå ner till jul
2, se hur mycket jag hinner gå ner till min födelsedag i februari,
3, se hur mycket jag hinner gå ner innan Fias bäbis kommer till världen (typ april var det va?)

Nu idag ställde jag mig på vågen igen, trots min bonus-svullar-äta-vad-jag-vill-söndag gick jag ner 2 hg så jag är nere på totalt 11,4 kg. Ett STORT grattis till MIG!

Nä om 11 minuter ska jag gå ner i tvättstugan igen...suck..........


Tjing

The Phantom of the Opera!

Wow vilken musik!!!


Ljuvligt

Mina nya kärlekar!


Nickelback- gotta be somebody

Finger Eleven- Paralyzer

Även Pink - So What  http://www.youtube.com/watch?v=dJZDsJ8UU64



Lyssna och Njut!!

Nya saker = Lycka!

Idag har jag jobbat som vanligt.. Relativt lugn dag tycker jag med ett APT möte på 2 timmar.

När dagen led mot sitt slut, flexade jag ut en halvtimme tidigare. Jag har köpt en ny mobil, Är sååååååååå glad =)
Saker gör en lycklig, det är bara så =)

Jag har fixat och donat med min nya telefon, så det mesta, förrutom vissa sms som jag inte kan föra över, har jag redan fört över och fixat in i nya mappar i telefonen=)

Jag har också spenderat kvällen med min mormor som flyttat hit till stockholm, det var trevligt. vi åt hallon och blåbär och pratade mycket, även glodde på tv. En skön fredagkväll med andra ord =)

Imorn blire träning.. upp tidigt vilket betyder att jag borde (med stort B) sova nu... snart så ... =D
Sen ska jag till hunddagis för att jag har lovat att hjälpa till med städning iför ägarbytet.

På söndag ska jag träffa mina saknade kära från Norrköping, nu är de i stan och jag ska åka till de och terrorisera lite. Jag hoppar över min hundkurs och kör dubbelt nästa helg, hämtar nog Ross redan på fredag eftermiddag då.

Nä.. sängen var det va?
sov gott.....

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll



Nåt jag hittade på nätet =)


Vardag...

Vardagen är lugn, det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Idag blir det en lugn kväll. Skönt. Imorgon blir det träning för fulla muggar, Bodyattack och core. Ska bli ganska skönt att träna lite. =) Var ett tag sen...

På Jossanfronten inget nytt. Jag har inte pratat nåt mer om de med mamma. Men jag har skickat iväg ett mail till Lina som ska ta över dagis, om Jossan får börja, men har inte fått svar från henne än, förstår om hon har mycket i huvudet nu.


I helgen ska jag träna på lördagen, sen ska jag hjälpa Malin med att städa på dagis. På söndag är det hundkurs med Ross också, näst sista gången. Mina kära från norrköping kommer också nu i helgen, jag har längtat så, men känner mej ganska uppbokad nu så jag vet inte hur jag ska hinna med allt.


Måste ringa till mitt "extraknäck" och säga att jag inte kommer att komma mer, jag känner att jag inte kan lägga ner mer energi på det och då inte heller göra ett bra jobb. Istället tänker jag ändra mina träningsdagar och träna måndagar, tisdagar, torsdagar och lördagar.

Nä.. nu ska jag se om det finns nåt vettigt att göra eller om jag bara ska gå å sova på en gång?

Tjing

kilona rasar...

- 11,2

Hundhelg och Arn!

Imorn åker jag till Uppsala och till min moster. Vi ska ta det lugnt, umgås lite såklart, Jag ska få träna med Jossan lite, hon (Bettan) ska instruera mej =) Hon är ju faktiskt utbildad instruktör! =) Det ska bli kul... plus att jag får ju träffa alla dagishundar där uppe och även Bettans tre yrväder, Jessie, Jossan och Cima.
På lördag ska vi gå på bio och se Arn. Längtar lite, Bettan och jag såg den ju förra året när den första filmen kom ut, så nu ska vi se den andra.

Har sett trailern för min bok jag läser, (har läst, fyra böcker i en serie.) nu också och den 21 november om jag inte minns fel, har den premiär.,.. Twilight..... (första boken, Om jag kunde drömma) Måste se den, när jag såg trailern, log jag så folket på kungsgatan strirrade på mej! =) (såg den på en tv i ett skyltfönster påväg till jobbet) ;)

Jag har precis tvättat lite kläder i badkaret =( Alla fyra tvättstugor var bokade idag och det börjar tryta i garderoben.... Aja, har skrapat ihop lite kläder till helgen och nu har jag också några rena plagg till början av veckan =) (gör inte om det om de inte behövs, inte kul att tvätta i handfat och badkar)


Nu ska jag äta lite lätt middag. Ägg med majjonnäs, creme fraische och rom.(fiskägg) MUMS =)




Ska träffa min gullegris!



Ross saknar dej Kenzo =)

Toppenhelg!

Japp. Denna helg har varit jättebra!

Det börjar med fredag.. Lugn dag på jobbet, kunde tillochmed gå tidigare=) Åker till hunddagis där Malin har utlämning av dagishundar. Jag hjälper till lite då hon har besök av några eventuella hundköpare =D

När dagis stängt klockan 18.00 åker jag Malin och Ida (fodervärd åt Malin och David)  till Planens och njuter av en lugn och trevlig middag, med mycket hundprat. Jag äter en mixtallrik med kycklingfilé, fläskfilé och oxfilé med sallad och 3 olika såser, mycket gott.

Åter på dagis för en kopp te och lite mer hundprat =) för att vid ca 22 tiden lägga oss för att sova ett par timmar =D Gick sedan upp ca kl. 01.15 för att göra mig i ordning, packa bil och rasta hundar. Sedan bar det av mot Sundsvall och västernorrlands kennelklubbs hundutställning =)

Väl framme kl. 06.00 rastades hundar och klockan sju fick vi släpa in burar och annat smått o gott som är nödvändigt vid en utställning.

För oss gick det toppenbra! Vi fick bästa hane, bästa tik, bäst i ras (BIR) en Such = Svensk Utställnings Champion och även 3a bästa tik och bästa avelsgrupp med riktigt fin kritik! Kolla in www.blancopirata.com

Jag har fått blodad tand på hundutställning och vill ha min egen hund så jag också kan få vinna lite rosetter :D

Vi stannade till finalerna med det var som vanligt in och ut, men alltid bra att stanna för att visa upp sig =D

klockan 17 åkter vi hem, trötta och slitna efter en heldag i Sundsvall. Jag kom hem runt 22, men både Malin och Ida hade ca 2,5 timmar extra hem.

Söndagen började med en halvdag i sängen och ingen hundkurs för det orkade jag inte, Gick hem till min pappa och umgicks med honom och farbror, bror och brors "flickvän" (vet ju inte om de är tillsammans eller inte).

Idag är det måndag, känns bra! Hoppade över att jobba med barnet idag för det kände jag inte för. Har ätit revbenspjäll och nu ska jag kolla lite på nätet, sen blir det nog en lugn kväll framför tvn, imorn är det jobb igen och även lite träning på kvällen, blir afroaerobic  =D

hare......

Jag är Skitduktigt!

Nu är jag nere på

-9,1 kg
-11 cm runt magen!


fyfan vad jag är bäst!!!

bedöva mina sorger =D

Visst går det att bedöva sina sorger med shopping =) Jag har handlat massor!!

Nya skor
Ringar *3
Halsband
Byxor *2
Tunika
Parfym (samma som Mickans, Midnight, kan inte sluta sniffa =))
En present till Fia, Thomas och Bäbis
Strumpbyxor till hundutställningen på lördag
En hundduk
Lite träningsgodis till Ross
Sportbh
Jag har även bestämt mig att jag ska köpa en ny telefon =) en Ericsson W595, blå.  (skitsnygg)

Jag är gladare nu än vad jag var när jag åkte :D

Bilder kommer...

Tack Mickis för en underbar heldag i Kista Galleria, och att du orkade följa med mig in i nästan alla affärer =)

Kläckte nyheten

Jag berättade för mamma igår om att jag får ta Jossan.. Mamma tvärvände och sa att jag absolut inte fick det, för att hon blir stressad av henne. Ja Jossan är ibland överallt och ingenstans, men mamma vet ju inte hur man ska hantera henne det är därför, ska försöka smöra lite för henne. För jag vill inte missa den här chansen. Mamma sa att hon tyckte jag kunde ta nån hund från Malin istället. Men jag ska lägga upp det så att hon vill inte ha en valp som pissar o skiter inne... :D


Nä, åter till jobbet. Måste ringa nån sen. Mitt huvud är trött och mina ögon gråter.

Sätta sig på tvären..

Irriterad!

Lugn kväll...

Jag har lite ont i huvudet, hm, undar varför?


Idag kom härliga hund hem i brevlådan, där fanns massor av tips på hur man kan aktivera hunden. Det fanns massor av läsvärt och självklart fastnade jag i tidningen samtidigt som en snabb middag intogs =)

Senare ikväll, om typ två timmar kommer min mamma hem från Toscana. Hon har varit där med mormor och njutit. Jag har plockat i köket o kastat in mina saker i mitt rum. =) 

Kvällen kommer bli lugn, imorn är det fredag igen och jag ska inte göra nåt speciellt i helgen, bara träna (lapdance) och tyvärr blir det ingen hundkurs på söndag, för tränaren ska bort =(

Nu ska jag se vad som finns på TV ikväll, om det är nåt sevärt, annars blir det bok och tidig sänggång, tur att vi har flextider på jobbet.... :D

p1010643.JPG
 
Längst till höger: Min blivade pärla! Jossan



Telefonsamtal

Idag har jag levt i en annan värld, Jag har funderat och spånat, önsketänkt och planerat.

Jag ska ju bli med hund, Jossan (Finnbogårdens Josephine) En hund som kan göra mina framtidstankar till verklighet. Jag har fått blodad tand av träningslydnaden och nu vill jag träna för att tävla! Vill få en titel LP1, kanske en LP 2 och LP 3 också? Jag vill gå på agility, för Jossans skull, för hon tycker ju det är så roligt. Vi ska prova på viltspår också, bara för att hon tycker om att använda sin näsa och leta efter saker =). Jag vet att det även finns träning i vallning här i Stockholm. Allt för hennes skull =) Och självklart min egen skull, för att det är ju sååå roligt att hålla på med hund!

Åter till rubriken!

Jag har pratat med mina älskade i Norrköping, jättelänge, Först har jag pratat med min extralillasyster! Skönt att höra från henne =D och lycka till i skolan, kämpa på ;)
Jag har också pratat med min extramamma, äntligen.. :D Saknat så mycke! Men oturligt nog, är hon förkyld igen och hostar massor, Bli frisk nu, det är en order =) Skönt att kunna prata igen om allt mellan himmel och jord. Plötsligt rycker Fia (min andra "syster") och älskade vän telefonen och fick prata med henne =) Pratade jättelängeom vad som komma skall.. =) Jag tror att de kommer gå jättebra med Jossan och Kenzo. Och Donken! absolut =) (o Fia, mamma har badkar om det blir lerigt, ;) golvmopp finns också puss på dej! ;)

efter att jag pratat med de i säkert en timme, får jag höra att jag uppdaterar bloggen för dåligt, så jag fick en idé om att visa en bild på min blivande hund och startade mammas dator (min är fortfarande på kollo hos Nina).
Då ringer min moster på mobilen, hm, undrar vad hon ville.

Hon berättade att hennes äldsta hund fick ett krampanfall igår kväll, som ett epilepsianfall. Hon fick inte tag på en vetrinär då, men fick komma dit idag för provtagning. Där blev hon bemött illa och fick betala dyra pengar för ingenting. Fick epilepsimedicin, och även tips från nån annan "koveterinär eller Jourveterinär, hörde inte riktigt vad hon sa =)) där om att ge dextrosol, för att glukosvärdet inte var bra, men alla andra värden var de =)

Sen berättade hon om att när Jessie dör och Jossan flyttat till mig, då har hon ju bara Cima kvar, och sa att då kan hon ju skaffa en till =) men då sa jag att det är bättre att hon ger Cima all tid och tränar henne =) (Cima ska ju bli avelstik senare och då kan hon ju ta en valp därifrån =))

Efter 1 timme och 10 minuters pratande med moster, hamnade jag återigen framför dator för att fortsätta att uppdatera här på bloggen, men så satte jag på Kanal 5, där RoomService har börjat, de ska fixa en radhuslänga inte långt ifrån där Ross bor, så nu håller man ju utkik på någon ur släkten syns =)

Just det. Finnbogårdens Josephine, såhär ser hon ut!





o här har vi gammeltanten Border Instinct Jessie




Jag har inga bilder på Cima, bäbisen (som inte är så mycket bäbis längre unghund heter det nu  :D )


Jaha.. Jag har fler bilder på Jossan, finare bilder, med de är i min mobil och jar har ingen sladd, svårt att föra över bilderna då...


Nu ska jag återgå till RoomService och sen börjar Greys anatomy....

Kanske borde försöka sova lite också...


Hejs.....

RSS 2.0