My favourite dancer 2008

Joshua Allen! Vilken goding =)


Nu är 'So you think you can dance 2008 över, MEN! My favourite dancer, Joshua. HAN VANN HELA SKITEN!
Precis som jag hade hoppats på hela tiden :D
cutie..... ;)

Har bestämt mig nu....

*Jag ska ta över Jossan, min mosters border collie, och vi ska tävla i lydnad och allt annat kul man kan göra!

*Jag ska bara fixa en sak innan, sen är det bestämt,  snart har jag min egen hund i handen!

*Jag är glad........

Mysig lördag och hundkurs idag

Igår var jag först och tränade. Lapdance stod på schemat. =) Gick bra och var riktigt kul, men jobbigt.

Jag hämtade ju Ross i fredags efter jobbet. Så vi har hunnit träna lite på de saker vi måste träna på, måste fråga idag hur jag tränar in vissa moment. Inte så lätt som jag skulle tro =D

Igår efter passet, åkte jag och Ross till Tyresö, Där vi träffade Fia och Kenzo, Thomas var också där =) Jag, Fia o hundarna packade in oss i  bilen, och åkte till handen för att kunna släppa de i rasthagen, men först stannade vi på djuraffären, så jag kunde köpa en reflex till Ross och ett fint halsband som blinkar ( ja Fia, det syntes riktigt bra! ), för nu är det mörkt på kvällarna!

Vi släppte hundarna i rasthagen, och de lekte massor och Kenzo såg ut att ha beiga slingor i pälsen efter all Ross-slem och sand som hade fastnat. =)

hemma hos Fia sen åt vi lamm och sallad. (de åt pommes, men inte jag =) )

Idag är det söndag och hundkurs vankas om några timmar. I Ugnen ligger blodpudding på tork, så jag ska ha nåt att träna med =) hinner inte bli klart innan kursen så idag blir det korv blandat med lite fläskkött jag inte orkade äta och kanske lite frolic iblandat, så jag inte behöver handla korv varje vecka.... =D


Ross har blivit jätteduktig med "fot" kommandot. Han sätter sig bra, men det är som att han inte orkar lyssna på mej hela tiden, och speciellt när vi nu ska gå på kursen, Vet redan vad som väntar mig. Han kommer att vråla och kasta sig som vanligt,

Tur att man har halsband och koppel som håller....


Nu ska jag kolla till min blodpudding.



Hejs.........


Sug...

Mitt sug på en egen hund blir bara större och större.. Hur ska jag göra. Måste ju jobba mindre, men då kommer jag ju inte få tillräckligt med pengar.

Vill ha en hund, men vilken ras? Finns en dogo argentino hos min kennel som jag väldigt gärna skulle ta om jag kunde.. men samtidigt vill jag ha en hund opch träna lydnad med, schäfer såklart, men ockås en border collie.



Livet är inte lätt just nu!

Hundkurs

Jag har fått blodad tand.. Eller blod på tanden?? =)


Jag vill gå på fler kurser.. NU!!!!! spår, lydnad, jag vill tävla, jag vill göra massa saker.

Jag vill! jag vill!! jag vill!!!!!!!!!!!


NU!

Rubrik:

Today:

Jag ska träna kl. 19.00 Core.
sen ska jag träna igen kl. 20.00 Bodypump.

Myyyyyysigt..




Längtar till helgen........

Äntligen.....

Har jag fått tag på min kära Fia, och tillomed en dag bestämd för ett litet besök. Jag och marodören Ross ska häla på på lördag...

Saknar henne så!

Puss o kram på dej gumman!

Jag är glad idag =)

Nu har jag gått ner 7,9 kg


fyfarao vad jag är bäst!!!!!!!!

Lapdance/Aerobic/Moves

Nu ska jag snart sticka iväg och träna, ensam för första gången på dehär passet.. Känns lite spänt, nervös... Men vad kan hända? Jag kanske vickar på rumpan lite för lite? 


Idag flyttar mormor till stockholm. Spännande.... Ska hjälpa henne sen, får se hur det går. ska bara (alfons åberg) träna först, En vecka blir ju inte full om jag inte tränar de dagar jag planerat. 

Oj, Bussen går snart... HEJS! 

HUND

Jag ska köpa hund.... och där med pasta.... När vet jag inte...................................

jobbar

Migrän är inte kul. vaknade imorse... dundrande huvudvärk, skönt att vi har flextider på jobbet =)


sitter förtillfället själv i receptionen.



hör av mig sen =)

En trevlig kväll...

Ja, Igår var jag hemma hos Mickis, som har fyllt år, vi prata och hade trevligt och lyssnade på musik hemma hos henne och henns kille. Vi var väl e 7-8 st. Sen mot natten till är det nån som säger... vi går ut. (var bara 4 som gick ut) Jaha tänker jag, bäst att passa på att åka hem, men medan vi går till tunnelbanan inser jag att jag har glömt mina hemmanycklar hemma. jävla skit. Ringer mamma och frågar när hon ska åka hem, för hon var ju hemma hos nån kompis som också fyllt år. Aja. det slutar med att mamma säger att jag ska ringa när jag kommer hem och så ska hon komma och öppna porten. jaha. får väl följa med ut då. så himla kul tycker jag inte att det är.

Vi hamnar på Golden Hits inne på kungsgatan... Låååååååååååååååååååååång kö. och det tog minst en timme att komma, in. När vi väl kom in var det typ smockfullt överallt. men det var kul och jag fick dansa!

Efter ett par timmars dansande fick jag så ont i fötterna att jag inte kunde gå nästan.. De andra var hungriga, hamnade på Donken. Själv satt jag och väntade på att få åka hem. Mina fötter gjorde ju såå ont.. =(

Allt slutade med att jag kom hem typ halv fem imorse och jag är trött..

Snart ska jag gå och hämta Ross, för hur som haver är det hundkurs idag också =) Är inte så laddad men när jag kommer dit, kommer det nog bli roligt.

Tack Nina för att jag fick ringa och störa dig på jobbet när jag gick hem från tåget, Du är en ängel!


Dags för en dusch.....

...

Jag vet inte, men jag kanske gjorde allt till en big deal, men såhär är det...

Jag har ju jobbat på hunddagis till och från i 5 år och nu ska hon som har det inte ha det kvar from 1/11. En annan tjej som har hjälpt till och jobbat där innan jag började, ska ta över det.  Jag tycker att det är kul att den andra tjejen tar över och ingen annan, för det har varit min tillflyktsort när jag mått dåligt! Självklart kunde jag inte låta bli och maila med den andra tjejen, hon skrev att hon säkert behöver ha lite hjälp av en duktig tjej (mig), och att jag var välkommen när jag vill :D De är ju alltid bra, men samtidigt kommer jag ju sakna att träffa min "chef". Kennelflicka kommer jag nog få vara när det behövs och självklart komma ner och hälsa på nere på kenneln när jag vill och kan, och snart nalkas också en utställning i sundsvall i oktober som jag ska få följa med på :D 


Men jag är lite ledsen iallafall......

sorgsen!

jag berättar mer sen så risken för tårar på jobbet minskar!!

jobbar

sitter på jobbet....


ikväll blir det bodystep, ska bli kul att pröva nåt ytterligare nytt :D

Moves.....

Nu har min första träningsvecka varit, och den avslutades med klass och stil =)

Jag och Nina bestämde oss för att prova på något ytterligare. "Moves".. Vad var nu det?  i träningspasset fanns ju information om alla klasser där står det: "Moves. Dans med sensuella rörelser där man jobbar med nivåskillnader"

Jaha.. Sensuell dans, I mitt huvuvd fick jag en känsla av höfter och kanske lite orientalisk musik. Spännande att prova på nåt nytt =) och är det inte kul har man nåt att skratta åt framöver =)

VI kommer dit, ombytta och klara.. In kommer två killar... Herre gud, är de dom som ska ha passet?
En muskulös kille med femenin stil, kommer in och berättar att han ska ha ett pass som är inspererat av moves och lapdance!!!! Herre gud tänker jag.. Nu åker nog kläderna av! tror jag =/  Den andra killen visade sig vara någon form av lärling... Vi börjar klassen, ingen orientalisk musik här inte. Utan det är bra musik, modern pop och inte nog med det, Pussy Cat Dolls =)

Dansen/träningen gick ut på att man skulle känna sig sexig/sensuell.. och en släng av divighet =D Det var jättekul och en stor boooost av självförtroende kom, speciellt när han busvisslade på oss =) då fick man ett annat sug i blicken =)
Det handlade inte alls om det jag trott, utan det var mycket roligare än vad jag hade trott =)

Så nu sitter jag här, en söndag, tidig eftermiddag med hunden, säkert liggandes i min säng =) och väntar på att vi ska träffa Nina och Lillen. Ska ta en promenad innan vi ska gå på kursen =D

Nästa veckas träning ser ut såhär:

Måndag: Teckenspråk med Gad
Tisdag: Afro aerobic
Onsdag: Ska prova nåt nytt, bodystep
Torsdag: Core. jälar vad det suger i magen efter det =)
Fredag: VILA!
Lördag: Moves..
Söndag: Hundkurs med Ross

Längtar verkligen till nästa träningstillfälle =)

Tar det bara en vecka att bli fast i träning??? eller är jag ett undantag, jag längtar verkligen... =)


Sorg...

Jag känner mej tom, öde, sorg... Jag har läst ut min bok nu.........  Jag älskar dessa böcker och nu är nummer två slut. SORG....

undrar när jag får hem nummer tre?


nu ska jag sova då, tomhet....  Jag ska berätta om min dag, idag.. imorn...

Jag är lycklig av boken, den får mig att le.. Idag har adrenalinet sprudlat i kroppen, Har dansat/tränat. Areobic/dans/moves/lapdance........ Riktigt roligt.. berättar mer, Nu ska jag drömma om Edward!

träning...

halloj! kom hem så sent igår efter träningsdag nummer?? Jag och nina var på bodypump, vilket var ganska kul och JÄTTE jobbigt. du tar en step-up platta, en skivstång med valfri mängd vikter, sen lyfter du den upp och ner på olika sätt. herre gud vilken träningsvärk jag haft idag.. Inte nog med det, Nina och jag provade Core idag också, vilket var. 1 miljon situps rygglyft o annat smått o gott som involverar mage o rygg... nä nu ska jag inte klaga! för att i slutändan är det jag som blir snygg!! =O

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen läsa min bok jag fick idag, har redan börjat lite och jag lääääängtar efter att få fortsätta..


Tänker på er mina sjuklingar i Norrköping! Krya på er alla!!! puss på er.



Läs och Njut...

Bäbis!!!!

ååååhh.. spännande Bäbis väntas i mars! (kunde inte låta bli tt skriva det här.) www.bohempumin.blogg.se

Love you Fia och GRATTIS till de blivande päronen!!!!

puss på er!

sitter som på nålar!

Jag sitter som på nålar, Fia ska till MVC idag. Jag väntar med spänning på smset, det är såååååååå spännande!

Träningsomgång 1

Nu har jag precis kommit hem från träningen..

Jag mådde illa innan passet, nästan så jag skulle spy, blev åksjuk av tunnelbanan hem från jobbet, brukar ju aldrig bli åksjuk från Tbanan....  Tänkte först banga från träningen, men det kändes inte bra att göra de heller så jag gick dit. Mådde bajs.... Men när jag väl började värma upp mej så var de som illamåendet försvann, jätteskönt..

Jag träna på i godan ro... Afro Aerobic. Det var faktiskt väldigt kul, ett pass i ett bra tempo, där du tränar hela kroppen och får mjuka upp alla leder. Toppen!


När vi började stretcha, så fick jag tillbaka illamåendet =( undrar varför... Sen blev jag ju tvungen att sätta mej på Tbanan hem också. men de är bara två stationer, men nu sitter jag här i soffan o mår illa.

min mamma kommer hem snart, hon brukar ha toppenråd... =D

Imorgon väntas Bodypump med Nina!  Det ska bli kul att prova på!

sov gott allesammans =)

RSS 2.0