Forza..

Idag var min näst sista dag på jobbet.. Vilket resulterade i att jag kom senare (som vanligt den här veckan) och det var ju riktigt lugnt på jobbet så ja satte mig ner o gjorde lite andra saker, efter att datorn och programmen startat kollade jag alla nyinkomna bloggar (tacka vet jag bloggkoll) Sedan det vanliga... Fias och Mickans hemsidor (som inte finns på min bloggkoll). Sedan kenneln om de hittat på nåt kul...

Arbetar i lugn takt.. läser min bok "Hantering av Odöda" av Johan Ajvide... den är bra, men mycket skum, obehaglig bitvis, samt overklig. Jag äter lunch vid 11.30  Spenatsoppa med ägg, gott men mycket tråkig mat....

Sen när mina kollegor också fått i sig lite lunch, tar jag mig en tur till Ur o Penn för att bya mitt armband till klockan som kommit (tvungen att beställa) Böt den och sedan letade jag presenter till E för hon fyller ju år på lördag.

Nu sitter jag här och orkar knappt lyfta mina armar, sinnessjukt!!!! Jag har prövat nåt nytt. FORZA, En form av kampsport med träsvärd som man hugger med i olika kombinationer.Mina armar skakade verkligen när vi var klara med passet (som bara var 45 minuter, men man hugger typ hela tiden!!!!!)  Kan verkligen säga att mina biceps gråter blod nu!!! AJ!!

Nu måste ja lägga ifrån mig datorn för jag måste stretcha mer, annars kommer jag inte överleva morgondagen!



Vi använde oss av träsvärd!

Jag har fått veta att jag lever...

Nu har jag o mamma vart å tränat tillsammans... På schemat stod det BodyPump. Ok..
Fy Farao vad jobbigt. ja kan knappt gå o musklerna värker, som sagt så lever jag, och musklerna påminner mig om det.   Imorn är det bara två dagar kvar på jobbet.. Och det är så tråkigt att jag inte ens vill gå upp på morgonen.. Jag önskar ja kunde sova och vakna upp på fredag eftermiddag, för helgen vill jag inte sova bort ! =)

Nu ska det duschas och sovas...

Tänker på mina systrar.. Tycker de är värda en plats i min blogg :D Puss På ER!


          

snart har halva veckan gått..

Jaha.. händer inte mycket nu på jobbet, speciellt inte när vi är fem receptionister = Överbemannade.. men det är ju bara för den här veckan!

Dagen har innefattat.... lite... Jag har suttit ensam inne i tolkrummet (självförvållat) det var riktigt skönt att sitta ensam.. Där kunde jag bekräfta i egen takt och jobba lite som jag själv ville.. Vid elva skulle de andra ha möte, så då fick jag hopa ut i receptionen, men det hände inte så mycket där heller..

Vid lunch så fick jag kasta i mig maten så de andra också fick äta.. tog min lunch i delar... så när jag senare kunde smita iväg så gick ja till Espressohouse då en kollega bjöd på kaffe.... mumma!

Pratade med M på kennel Blanco Pirata en stund, för det var ju jättelänge sen jag pratade med henne, mycket trevligt samtal och jag ska verkligen åka och hälsa på snart!

Jobbade lite till och efter jobbet fick jag åka en omväg till handen för att jag skulle fixa naglarna (en olyckshändelse i Älvsjö, pendeln)

Naglarna fixade och håret klippt, nu ska det bara färgas o sen är jag fit for fight!

Tjing...

Snart kommer ett nytt inlägg.. =)

Men jag måste bara laga lite mat...
O läsa min nya bok :D

Sista veckan kommer snart...

 Sista veckan på jobbet kommer snart.. Nästa vecka.. Känner redan motivationen tryta.. Känns riktigt trist att jobba nu, har ingen lust...

Jag har sökt nästan 20 jobb, får se om jag kan få nåt. Jag vet inte vad jag gör i höst.. Det är långt kvar till  hösten, Jag kanske är i Skara, kanske i Umeå, kanske är här.. Kvar i Stockholm.. Det är inte kul att inte veta...

Men jag klarar mig! Det gör jag alltid!

Fick en bloggkommentar idag att min extrafamilj kommer upp snart! Åh vad glad jag blir! Saknar de såå otroligt mycket!
så nåt positivt finns det i denna pessimism... (Eller fler saker :D)


Tjing...

god natt världen.

Dags för sängen, jag är en trött människa... Sova! Ja tack!   Hoppas dagen blir bättre imorn och att det finns mer att göra på jobbet..


Jag saknar min kärlek, min systeryster! Puss gumman! Vi måste ses snart (trots att det inte var så extremt länge sen)

I helgen blir det hundcafé och trevligt umgänge med kompisarna på dagis..
men först är det ju både torsdag och fredag kvar.... =/


Uttråkad till MAX!!!

Här finns ingenting att göra!

Liva upp min stämning =)


Trevlig Helg... Lite sömn...Klamydia o HIV

Jag har varit borta härifrån, jag vet... Förlåt! Så nu var det överstökat.

Jag har vart i Göteborg för ett tag sen, det var roligt och mycket hund. Underbar vecka...
Nu är jag ju hemma igen, och inne på min sista arbetsmånad innan arbetslösheten, livet är hårt... Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv just nu. Mycket är upp och ner...

I helgen var jag i Knivsta och hjälpte moster med att riva ner fårstaket. Hon hade köpt det av en man, så om hon tog ner det själv fick hon ta så mycket hon ville. Vi satte igång och jädrans vad mycket. Efter cirka hundra meter av hammrande och rivande var det nog, ut med skiten från hagen och sedan rullas ihop och in i trailern. Det var ju lätt. Vi ringde till han som bodde där, han kom med en bil utan tak och dörrar, kedjade fast stängslet och körde iväg med bilen, så var den ena delen ute ur hagen.. Lätt som en plätt =)

Efter att vi rivit fårstaket var det lite hundträning på schemat, ska ju försöka anmäla mej till en tävling med Joss i vår så träna bör man, annars kan man ju inte vinna :D Klara med hundarna så tog jag tåget hem. Åt middag med mamma o hennes nya och nån kompis till dom för att sedan inta festskrud och åka till polarn som hade kalas :D

Träffade en gammal gymnasiekompis, roligt att ses igen, på en annan plats än skolan.. Pratade och hade mycket trevligt. Träffade många nya människor. Jag spelade nåt som var som Guitar Hero men hette nåt annat. Mycket kul, konstigt nog var det roligare med gitarren än trummorna (gammal trummis som jag är). Sent mot natten var det bara 3 tappra själar kvar. Vi spelade Buzz... Jag var mycket självgod och sa att jag skulle vinna... Men det gjorde jag ju tyvärr inte. Bara när jag fixade "endast djurfrågor" Då vann jag =D 

Det var en underbar kväll jag mycket gärna gör om. För jag kom hem klockan halv ett på söndagen. Jag åt lite middag och somnade klockan två, inte ens ett bombnedslag fick upp mej. Mamma försökte två gånger men jag har inget minne av att hon ens vart inne i rummet. Vaknade klockan sex på måndagmorgonen och undrade om det var ett skämt. 

Idag har jag jobbat och skickat sms hela dagen... Hihi.. och tränat Joss i Knivsta. Pratade med min kompis om jag ska på kalas hos nästa helg. Danne ska dit... (jobbigt!!!!)

Nä nu ska jag se vad det var för bild på mig som dykt upp (Observera att jag var typ den enda nyktra på festen)

Tjing... 


Klamydia    Hiv    Visst e de lite söta?

Sitter och Väntar

Sitter och väntar på att få åka till hunddagis!

Nu går det mycket segt på jobbet.. men snart får jag gå! =)

Ond dag

Jag har träningsvärk!!!

I måndags morse tränade jag och mamma o Martin, (mammas nya) styrketräning klockan 6. O jag har sån satans träningsvärk så jag vet inte var jag ska ta vägen..

Nu ner i tvättstugan!

Tjingeling

Tisdagen den 13 januari 2009

Jag har inte haft så mycket tid framför datorn. därav lite uppdatering. Jag hade ju tänkt att skriva ner de stora sakerna jag gjorde förra året och även vad jag gjorde före jul och nyår, jag var ju i Finland... Har inte berättat nåt om det...

Kom precis från badet och nu ska jag faktiskt sova. Upp tidigt till läkaren imorn för ett "enligt Fia, nödvändig provtagning" och sen åka till jobbet. Ska även gå tidigare från jobbet för jag har tid i tvättstugan.

Om ni inte har nåt att göra just precis nu klockan 21.04 på tisdagkvällen kan ni ju kolla på "the guru" har sett den men är ganska rolig :D

Tjing...

Borta bra men hemma bäst?

Nu har jag kommit hem för er som är nyfikna!


RSS 2.0