Ett nytt mail från mamma

Idag får jag veta på sms när hon kommer hem.. =D känns skönt faktiskt. Kvällen blev sen för att jag fastnade vid datorn såklart... satt o spelade spel på nätet... Är ganska kul faktiskt. Nu sitter jag på jobbet och fryser, måste gå å stänga ett förnster, för det är JÄTTEKALLT! här...

ett samtal på en timme, inte så upplyftande...

Klar för kvällen!

Nu har jag gjort allt på min lista..

Dagen har vart hektisk på jobbet. Mycket att göra och många som ringde. KUL!

Sedan var det ju dags att åka hem och göra snyggt och rent inför mammas hemkomst nästa vecka. Och även packa den fördömda väskan. Jag fick ju en rullväska från mormor och den är nu packad med diverse prylar inför min resa till uppsala. Jag tror att jag fått med mig allt eller för mycket.... =S
Att packa är inte min roligaste hobby, om det är en hobby att hurra över...

Imorgon på lunchen ska jag kolla om jag kan hitta lite tyg till halsbanden och i framtiden ska vi sy täcken också så jag ska se om det finns nåt läckert tyg till det med. Sedan ska jag fixa några hörlurar, mitt headset funkar men öronplopparna har ramlat ut och de jag har hemma är för stora för mina små öron så jag behöver egentligen nya ploppar.... Får se om jag hittar det eller om jag måste köpa nya hörlurar...

Imorn blir min sista arbetsdag för år 2008... Undar vad 2009 kommer att ge?

får önska alla ett Gott Nytt År om jag inte kommer åt en dator innan det riktiga nyåret!...


Gott Nytt År

Dagens Måsten

Tyvärr har jag massor av måsten att göra idag.. innan jag går å sover..

Raddar nu upp de utan inbördes ordning. =P

* Dammsuga
* Rensa kylen
* Packa resväskan och ringa Moster
* Skriva årets sista blogginlägg, (om jag inte kan fuskskriva lite på jobbet)
* äta chips och slappa
* skriva en lapp till mamma

Tror det var allt.... annars kommer jag nog på det jag glömt?

Dags att börja??

Skön dag på dagis

Tack för att jag fick komma till dagis idag o våldgästa lite, bjuda på bullar och snacka lite hund. Jag saknar det verkligen!

Jag har även fått veta om en ny hundrastgård som vi gick o släppte hundarna i. Bra tycker jag och tyvärr finns det för få hundrastgårdar.....

Nu har jag kommit hem från en trevlig kväll hos mormor. Har ätit middag där och jag fick även med mig lunch till jobbet. Mormor gav mig en rullväska så jag kan packa inför min resa till moster.. TACK!

Mail från mamma idag.. Det är lungt och hon reser hem på onsdag men är inte hemma förrän på fredag, skönt tycker jag! (Fia och "extramamman" min klockan blev så mycket o jag ville inte störa.... ;) Detta är iallafall den nya infon.. Hon har också sagt att det verkar lungt o att de skulle ut o äta kyckling nu för att de ätit samma mat i en vecka ;)

Nu är det dags för kudden för imorn ska jag till jobbet igen. :D

En heldag hos mormor

Idag har jag lugnat ner mig ett par hekto, inte längre ett fall för psykakuten...

Idag har jag vart hos mormor hela dagen, när jag vaknade vid tiotiden sa mormor att hon skulle få besök av en gammal väninna som hon inte träffat på många år, men jag fick gärna stanna på middag.. Jag stannade...

VI har vart å handlat och prövat hennes nya "dra-maten" mormor tyckte om den. =) VI har också ätit goda julskinksmörgåsar och pratat massor. När väninnan kom så blev det ju massor med prat på mormor =) Jag har mest suttit tyst.

Maten bestod av 3 rätters middag.. Börjar med en smörgås med färska räkor, varmrätten bestod av fläskfile med potatisgratäng och till efterrätt blev det en prinsessbakelse.

Jag är mycket mätt och nöjd. Julmust har även intagits till denna delikata måltid, imorgon funderar jag på att hitta på nåt som kan fördriva dagen, sen är det bara 2 arbetsdagar, så ska jag åka till min moster sen.

Nu ska jag nog gå hem..

Knäckt...

Jag mår inte psykiskt bra just nu... stesolid?

Åh.. Dagdrömmer!!!!

Jag önskar jag hade en kille som Edward. Jag är kär, i en karaktär.. Om det är möjligt...

Det var en UNDERBAR film som jag verkligen kommer att se om och om och om och om och om (ja ni fattar vad jag menar) ;) igen.........

Det var skönt att få rensa tankarna en liten stund. Skönt att få tänka på annat i denna misär..
Jag ska tacka min fd kollega och tillika mammas kompis för detta initiativ. Hon tyckte också om filmen!

Nu ska jag kolla på Pirates och äta chips! För det tycker ja är en bra idé såhär på kvällskvisten!


Vill se igen.. Vill le igen!

Twilight...

Jag ska gå på bio idag och se Twilight..


Recension kommer.......

Julafton att minnas

Ja, dagen har faktiskt vart bättre än förväntat, om man tänker på hur dagarna före har vart.

Började med en promenad med Jossan, den sista.. Känns ensamt nu när hon åker hem imorn. =( Hon har verkligen fyllt mitt "tomma" liv, gett mej det jag saknar..
Moster kom med de andra två busarna och vi tog en kort promenad tillsammans innan jag hämtade alla julklappar och vi tillsammans makade oss hem till mormor. När alla var samlade, jag, brorsan, mormor och moster så började vi äta en god jullunch. Vi åt i sakta mak och lagom till Kalle börjar på tv så satte vi oss i vardagsrummet. Kalle är ju ett "måste" på juolafton så vi halvkollade iallafall, och jag vill se den nya filmen Bolt eller vad den nu än hette, för den verkar ganska rolig =)

Sedan var det dags för julklappsöppning...Och för att vara 4 personer såg det ut att vi tillhörde en barnfamilj, för det fanns massor med klappar under granen (hälften till alla hundar)

Brorsan fick vara tomte och dela ut klapparna och vi öppnade i godan ro, hundarna fick öppna sina klappar själva och de fick allt från pipleksaker till ben.

Jag har fotat lite, men det kommer upp nån annan dag för jag är lite för trött för att koppla in kameran till datorn.
När klockan närmade sig halv sex gick jag hem till kusin med familj. Jag och brorsan lyckades komma ditt middagen, så vi avnjöt ytterligare en julmåltid tillsammans med andra sidan av släkten.. Efter lite tvtittande (Fick se på nyheterna klockan 22 för det handlade om Guinea, mamma är ju där nu när det är oroligt där. Hon har tagit in på hotell i väntan på att få åka hem på lördag.. Istället för att bo ute i byn)
Jag fick spela lite guitarrhero nu på kvällen och det är ju såå roligt! Jag sa det till pappa att jag önskar mig det i födelsedagspresent. Vi får väl se om han kommer ihåg =)

Fick skjuts hem av pappa och farbror och nu är det verkligen läggdags! Imorn kommer lite foton och Jag ska också fota lite julklappar.

Dags att nanna kudden!

Grod Hjul!

God Jul på eder alla!

Dagen började med sovmorgon! Kände att jag verkligen behövde det. Håller på att slå in mormors julklapp, sen ska jag hoppa in i duschen, o sedan försöka göra mig i ordning. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det löser sig (sa gumman som sket i vasken ;) )

Jag ska också försöka peta in linserna! För att känner mej inte så snygg när jag har glasögonen! Så idag blire linsdag....

Smink ska på förståss och håret ska fixas allt inom 2 timmar, för då ska jag vara hos mormor o äta......

Bäst jag sätter fart?



Naken tomte

Har man sett på maken!

Endast tomten är...

i vaken eller naken eller bar om baken

eller visar staken eller huvudsaken är att han

är vaken den kraken så han kan göra nåt åt saken!
 
(Hittade på nätet)


God Jul eller????

Känns inte som julafton, noll stämning och det känns inte kul, Julen får gärna komma senare i år.

Skänker miljoner tankar till mina kära i Norrköping och Fia o Thomas såklart! Hoppas Kenzo mår bra!!

God Jul heter det tydligen... Inte för mig just nu iallafall.. För det händer för mycket hemskt just nu.

Ett sms.....

tänk att ett sms kan göra så ont..

Fick ett sms av min mamma som är i Afrika, som egentligen ska komma hem den 15 januari. Hon skriver att hon kommer hem redan på lördag för att presidenten i landet dött och att militären börjat bråka med varandra, och att förhoppningsvis stänger inte flygplatsen igen...... Första planet hem går på lördag tidigast.

God Jul?

30 min kvar

Snart får jag gå för dagen! Då ska jag gå och handla en väska! Har suktat efter den länge nu, dyr men värd sina pengar.. Sen ska jag köpa mej en vattenflaska också, för den har jag själv belönat mig med när jag gick ner 6 eller om det var 9 kilo men köpte den aldrig.

Näpp, mer bloggande när jag kommer hem, nu ska jag njuta av veckans sista arbetsminuter =)

Pang.... Du är död!

Tänk vad roligt det är att träna med Jossan. Hon börjar fatta nu, men samtidigt försöker hon med massor med andra saker =) Hon låg på mage, helt plötsligt vinklar hon överkroppen mot golvet men ligger kvar med rumpan, skratta så ja tjöt....

När jag var o handlade mat på grillen så var det nån idiot som brände av en raktet på andra sidan huset, Jossan blev jätterädd.. o ville springa därifrån, men inget daltande.. Får inte göra henne räddare..

Nu ska vi ta sista kvällsrundan för jag är trött och klockan 21 börjar CSI och efter är det standup-komikern Jeff Dunham på tv.. Måste ju få skratta lite.. =) 

Självklart ska hunden tränas =) *Pang... Du är död!*

Hela vardagsrummet snurrade!

Imorse innan jag skulle gå till bussen blev jag tvungen att snyta mig. Jag tog i så hårt att  det small till i höger öra och plötsligt blev jag riktigt illamående och när jag tittade rakt fram så snurrade hela rummet. Jag prövade att blunda men det snurrade ändå.. Det var riktigt obehagligt och det kändes som att jag skulle spy av illamående.. Örat värkte ganska länge.. Nu har det gått över, men jag vågar inte snyta mig ordentligt längre! Så härmed varnar jag ALLA förkylda och snoriga människor... Snyt er inte för hårt.. nåt kan pajja i örat och världen kan börja snurra!!! =(

Sitter på jobbet och har precis avnjutit en gourmetmåltid på McDonalds.. tänk att det kan vara så gott!

Dagen har hitintills gått väldigt fort, men det märks att det snart är jul. Tyst i telefonerna....

Ikväll har jag tänkt att träna Jossan! Vi ska träna på "pang du är död" för nåt hon redan lärt sig är "återuppstå" men för att kunna återuppstå, måste man ju dö först =P

Jag längtar till imorn då jag får träffa min Fia. Men Krya på dej! Du får inte vara såhär förkyld! Puss på dej gumman!

Jossan och Kenzo

Idag var vi och träffade Fia och Kenzo. Det gick jättebra... Vi gick till ett hundcafé och Fia gav mig det i julklapp :D Att fika och umgås.. Mysigt! Det var ett mysigt café (för småhundsägare) med tillhörande butik. Avnjöt en Foccacia och sallad, med en "hundtallrik" (Korv och Leverpastej) som Jossan åt utan att tugga, (Undrar om hon kände nån smak???)

Sedan tog vi en sväng på stan i julruschen, jag bjöd på smarrig varm choklad och letade också som en galning efter en julklapp till mormor, som jag hittade tillslut.

Sedan åkte vi hem till Fia och lagade middag, kyckling och pommes. Vi la Jossan och Kenzo brevid varandra på varsin handduk så de skulle torka lite, så söta de var där brevid varann och Jossan somnade lite, för hon var så trött efter dagens miljö/mental träning. Kunde ju inte valt en bättre dag för miljöträning. Drottninggatan inne i stan, mitt i julruschen =)

Försökte lära Jossan nya trick "slalom mellan benen" "pang du är död" "snurra" "lyfta vänster tass" (sen tog min fantasi slut) har en deadline, på julafton ska hon kunna minst ett trick, bäst jag sätter igång... imorn =)

På tisag ska jag träffa Fia igen, hon ska följa med mig att köpa en ny väska, en likadan som hon har.. militärkör, men mycket smart när man har hund. =)

Tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder för att minneskortet i mobilen inte passar i läsaren.. typiskt.. Jossan fick på sig en Älvmössa =) Hon ser lite löjlig ut.. :D

Nu ska jag kolla lite på tv.. =)

En arbetsvecka, nu är det bara 4 arbetsdagar kvar på detta år!

En arbetsvecka avklarad! Efter Finlandsresan blev jag ju oturligt nog lite förkyld, snoret rinner och hostar så det e nåt hemskt. Jossan har skött sig på dagis! Bara hoppat över dörren några gånger =)

Nu ligger hon i hallen för hon blev så smutsig när vi var ute.

Imorgon ska vi in till stan och träffa Fia och Kenzo. Vi ska fika på ett hundcafé=) Spännande, Ross har ju fått följa med förr, men nu är det damens tur.

Jag ska försöka sova lite längre än till klockan 6. Är ganska trött nu när jag inte hunnit komma ikapp efter helgen! Jag ska försöka komma ihåg att fota lite, men jag måste hitta minneskortet.

Innan julbaket hos mormor på söndag ska jag städa lite, har fått tvättid, dan före dopparedagen, städa lite så det inte blir så mycket att städa när mamma kommer hem.

Nu ska jag se på tv, sen är det nog läggdags, är för trött....

Långa härliga dagar...

Började skriva, men jag fastnade i julklappsinslagningen.. Nu ska jag duscha och sova, blir mer en annan dag =)


tuff dag..

Dagen började med att jag vaknar klockan 01.42 med ett ryck! Jag trodde på allvar att klockan inte hade ringt och att jag var försenad. Som tur var kunde jag somna om.

klockan ringde sen, när den skulle. Jag gick upp vid strax före halv sex. Klädde på mig och kopplade Jossan. Vi gick ut i mörkret, tog en liten omväg till bussen för jag skulle ju lämna henne på dagis. Vi åkte buss och Jossan nästan hela vägen och själv så kändes det som att det inte skulle sitta fel med en säng.

Jag lämnade Joss klockan 7 och gick sedan till tåget. Kan erkänna att det kändes konstigt att åka till dagis, lämna en hund, och sedan inte få stanna på dagis, jag har ju alltid vart där, många gånger i nästan 5 års tid, och att då åka dit och sedan gå kändes fel.

Tiden på jobbet gick lååååååååååååångsamt, jag har hostat och snörvlat hela dagen och kroppen är utmattad. Jag fick gå lite tidigare från jobbet så jag hämtade Jossan vid fem. Stannade och snacka lite skit med Lina och åkte sedan hem med bussen. När jag kom fram till centrum kändes det lite trist att gå hem och sedan bara vara hemma, så jag bjöd över brorsan och hans tjej på "middag". Brorsan ville ha kyckling och potatissallad så de köpte jag till honom, och sedan varsinn bulle med "mormors hosta/bagarsnor" i, gottigottgott. Idag fick jag också min ring som brorsans tjej gjort till mig, den blev jättefin och jag är såååå nöjd. När jag är lite piggare och kommer ihåg vad jag heter så ska jag fota den och lite annat som jag lovat.

Jag släppte Jossan lös en liten bit på promenden på kvällen, skulle se om hon lyssnade på mej eller inte. Det gjorde hon och när det kom folk, kunde jag ropa in henne och koppla henne =) Sedan gick jag till "vår" fotbollsplan, där jag brukar träna Ross. Vi tränade lite inkallning och fot, även lite ställande och läggande under gång. Jossan är en pärla!

Nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp till jobbet imorn. Mår sådär, ont i halsen (så det blir inte nåra löprundor här inte ;)) och de svider runt näsan för att man helatiden måste snyta sig.

Sängen hägrar......

Rolig och spännande helg!

Orkar inte berätta så mycket nu om hur det gick i Finland. Det var kul och vi fick med oss en finsk vinnare hem =)

Jag har också hämtat Jossan idag. Båten från Finland kom in klockan 6.30 å då skyndade jag mej in till Tcentralen för att ta tåget till Uppsala och Storvreta. Hämtade hunden och åkte tillbaka till Stockholm o hunddagis. För första gången klaffade allt  =)

Nu  ska jag göra som min trötta bordercollie som ligger här på golvet brevid. Sova! Upp tidigt imorgon, då ska jag få känna hur det känns att vara hundägare, för klockan sju ska jag lämna Jossan på dagis! =)
Var på dagis idag och provade om det fungerade. O Hennes rumskompis blev jättekär =) men jossan tyckte han var mindre rolig..

Nä jag berättar mer senare.

Finsk Vinnare

Om inte allt för lång tid beger vi oss till Finsk Vinnare.

Hejja på oss! På söndag smäller det.


Full fart mot nästa helg =)

Helgen var bra! Började med fredagen. Då hade vi fest med jobbet. God trerätters middag och välkomstdrink, underhållning och trevligt sällskap. Kvällen slutade lagom tidigt eller sent, beror på hur man väljer att se det =) Brorsan körde hem mej, för att jag skulle ju upp klockan halv sex på lördagmorgon.

lördagen innebar hundutställningen, Hund 2008 på älvsjömässan. Jag började dagen med att hjälpa moster med att sy halsband, det är verkligen jätteroligt, måste köpa en symaskin (krav: Att den orkar sy i hårt material)
Sedan när klockan närmade sig 11 sprang jag vidare till dogoringen där dagens utställning skulle börja. Det gick bra och när vi var klara i ringen då var det bara att vänta till finalerna skulle börja. Vi hade ju bara gruppen som gick vidare till stora finalen och den började inte förrän vid femtiden, vilket betydde, många timmars sittande vid symaskinen...

In och ut som vanligt i finalringen, men alltid roligt att springa i den och visa upp sig. Hunden jag hade, hon var jättetrött och ville nog hem och sova... =)

Söndagen innebar full tid vid symaskinen, hann inte titta mycket på det osm hände runtomkring.. Jag hann köpa julklapp till Ross och Kenzo, inte så mycket mer..... bara sy.... =)
Hjälpte moster med att packa in i bilen och fick skjuts hem. Det var en  rolig helg med mycket hund och symaskin =)

Idag åkte mamma till Afrika... kommer hem om 5 veckor. Gör inte så mycket. Imorn ska jag hem till mormor på middag. trevligt. Jag bjöd in migsjälv =D

I helgen vankas årets sista utställning.... finsk vinnare i Finland. Vi åker på fredag och kommer hem på måndag.. Sen hämtar jag Jossan på måndag  och har henne fram till nyår.

Nä nu ska jag äta chokladmuffin och se om det är nåt vettigt på tv eller om jag ska fortsätta surfa runt..

Förresten.. Lyssna på den här, blir alldeles varm innombords när jag lyssnar och läpparna ler =)



Slow Dancing in a Burning Room - John Mayer


Full fart mot helgen!

Imorn är det bara en dag kvar till lördag! Tänk att man kan längta så mycket...

Idag har vart en bra dag på jobbet med mycket strul och seg avslutning på dagen.

Efter jobbet gick jag runt på stan och letade efter svarta stövlar. Det finns ju inga, inga som jag vill ha, bara fula eller såna som fastnar på halva benet eller inte kan dra igen dragkedjan. bara skit.

När jag kom hem, kom brorsan och hämtade mig. Vi åkte hem till morfar för att hämta en stol brorsan fått och mitt gamla handgjorda dockskåp som mammas kollega fått. Vi åkte också hem till kollegan för att lämna skåpet. Hon ska fixa i ordning det och måla o fixa. =)

Sen åkte vi förbi brorsan o lämnade stolen och en örn i trä som en snubbe har gjort, han har täljt och karvat ut örnen ut träbitar med kniv och stämjärn, mycket häftigt =)

Sedan var det dags för middag, mcdonalds, bjöd brorsan på middag :D Från Mcdonalds skulle han skjutsa hem mig, vi fastnade i en alkoholkontroll och brorsan fick blåsa. En schysst polis!

Nu är jag hemma och försöker sticka klart min halsduk och längtar till helgen. Hundmässa och sen kommer brorsans tjej och ska mäta mina fingrar för hon ska göra ringar till mig =)=)=)

Funderar också på vad jag ska tatuera mig. Brorsan känner en tatuerare och ja ska få följa med nästa gång han ska dit för att se hur det går till... måste fundera ut vad jag vill ha och det är INTE lätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blir galen! (hjälp mej!!)

Tjing....

Migrän

Usch vad jag mår dlig, huvudet spränger o jag mår illa, spy? , Det gör ont ända ut i öronen.. Tur att jag ska vara på jobbet till 9 imorn.

Nä, vila o det NU!

Halsmätning och Muffins

Idag har vart en riktigt fuskardag, men jag tycker mig vara värd det ibland =)

När det var lungt på jobbet idag så passade jag på att sticka tidigt. Köpte stoooora chokladmuffins och åkte till hunddagis. Fikade med L och hälsade på hundägare. L o jag snacka massa skit o skrattade o hade trevligt. När alla dagishundar åkt hem, passade vi på att mäta alla hennes hundar (4+1) för att jag ska göra halsband till de i helgen, för då är det hundmässa, så jag ska både ställa hundar och sy.

L's syrra J kom tillbaka till dagis efter några timmar hos tatueraren, hon hade gjort en riktigt läcker tatuering i nacken/ryggen och det gjorde mig mer sugen på att tatuera mig, men jag vet ju inte riktigt vad jag vill göra. Vill vara säker på det innan jag beställer tid.

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, kände bara för ett litet snabbt inlägg såhär på kvällskvisten.


Tjing...

Ny frisyr...

Dagen har vart bra. Jag mår lite illa, vet inte varför och på lunchen idag kändes det som om jag skulle bli sjuk igen. Men med lite lunch i magen och lite blåbärssoppa på eftermiddagen blev det bättre..

Har vart och klippt mig idag. Är nöjd faktiskt, ska se om jag kan ta ett foto sen när jag färgat håret. Ska fixa det idag.

Imorgon ska jag åka till hunddagis och mäta lite hundhalsar så jag kan göra halsband till den nya ägarens hundar =)

Nä ett kort inlägg blir det för jag vet inte vad jag ska skriva =)

Tjing...

RSS 2.0